1. Alege-ti compania potrivita!

Primul pas spre o petrecere reusita este sa fii inconjurat de oameni in preajma carora te simti in largul tau.  Mai ales daca nu esti o persoana care isi face prieteni usor, sa fii inconjurat de oameni necunoscuti  sau care nu se potrivesc stilului tau, va face foarte greu sa te simti bine la o petrecere. Cel mai bine ar fi sa te asiguri ca ai cativa prieteni cu care te distrezi de obicei si care te vor scapa de situatiile jenante in care te simti in plus intr-un grup nou.

  1. Alege locul potrivit pentru tine!

E foarte important ca locul in care e organizata petrecerea sa fie pe gustul tau. Pe langa oamenii cu care petreci, spatiul, amenajarea si stilul locului sunt elemente importante, care contribuie la reusita unei petreceri. Nimanui nu-i place inghesuiala si incaperile neamenajate. Un loc pe gustul tau iti va da un vibe bun inca de la inceput.

  1. Alege muzica pe gustul tau!

Nimeni nu poate nega ca unul dintre cele mai importante elemente ale unei petreceri este muzica. Chiar si o stare proasta poate fi rapid vindecata de cateva melodii cu un vibe bun. La fel ca oamenii si localul, muzica trebuie sa fie si ea potrivita pentru tine, pentru ca petrecerea sa poata fi declarata o reusita. Daca muzica te va umple de energie si-ti va da o stare de bine, poti trece peste multe mici inconveniente.

  1. Alege-ti bine vestimentatia!

Sigur stii ca atunci cand outfit-ul tau nu e cel mai inspirat, asta are un impact asupra starii tale de spirit. Inainte sa pleci de acasa, gandeste-te bine ce vei purta. Asigura-te ca te reprezinta si ca e un outfit confortabil. Nu-ti doresti sa stai toata seara stresat din cauza hainelor care iti provoaca neplaceri. In plus, atunci cand simti ca arati bine e mult mai usor sa fii tu.

  1. Nu uita de fotografii!

Toata lumea vrea sa isi aminteasca de o petrecere reusita si, in ce fel iti poti aduce aminte de momentele speciale, daca nu prin fotografii? O cabina foto este elementul secret al succesului unei petreceri. Pe langa distractia pe care ti-o ofera props-urile fun, un photo-booth la petrecere iti va oferi cele mai amuzante selfie-uri cu prietenii, care nu te vor lasa sa uiti momentele in care te-ai distrat cel mai bine.