Atunci cand vrei sa organizezi un eveniment deosebit, de cele mai multe ori micile detalii iti pun cele mai multe piedici, pentru ca, asa cum stim cu totii, ele fac diferenta. Cu totii ne dorim ca invitatii nostri sa plece cu cele mai frumoase amintiri de la evenimentele importante din viata noastra, cum ar fi nunta sau botezul. De aceea, alegerea marturiilor ne poate da mari batai de cap, atunci cand ne dorim ca acestea sa adauge un plus de valoare si emotie evenimentului in organizarea caruia am pus atata suflet.

Saculetii cu bomboane, ingerasii din plastic si funditele nu vor face din evenimentul tau decat unul ca toate cele la care participi de ani buni si vor ajunge prafuite in sertarele invitatilor tai. Daca iti doresti sa le lasi o amintire deosebita de la nunta sau botezul tau, o idee buna ar fi sa inchiriezi un photo-booth si sa le oferi celor dragi un magnet cu cele mai fun poze de la evenimetul tau.

Photo-booth-ul vine la pachet cu props-uri fun care ii vor amuza copios pe prietenii tai si, cu  7 lei ai gasit o marturie deosebita pentru evenimentul tau, care, cu siguranta nu va fi uitat. Astfel, invitatii tai isi vor aminti cu drag de momentele deosebite si fun pe care le-au trait alaturi de tine.

Iata cum sa iti distrezi invitatii si sa le oferi si cele mai fun amintiri, facand din evenimentul tau unul cu adevarat deosebit, totul la un pret care nu iti va strica nici tie buna dispozitie.

Ce contine oferta noastra?

  • 7 lei / fotografie magnetica 5X15 cm (strip)
  • Cabina foto deschisa cu blituri integrate
  • Grafica personalizata pentru fotografii (culori, nume, etc)
  • Fundal cabina foto din portofoliul nostru
  • Transport gratuit
  • GIF-uri si poze digitale nelimitate
  • Propsuri amuzante si creative
  • Un coleg saritor pe toata durata evenimentului

Oferta se aplica pentru un minim de 150 de invitati pe o durata de 6 ore.

Oferta valabila pana pe data de 28 Februarie.

 

Pentru disponibilitate ne puteti scrie pe mail: [email protected] sau folosind chat-ul Online.